Veggie Purée Soup | Овощной Суп-Пюре

4 Просмотры
Издатель
Hi everyone,

In this video I am showing how to make a healthy veggie soup. Good choice for lunch and/or dinner.

Ingredients:
1 1/2 cup of mushrooms
1/4 of a large onion
2 small carrots
2 1/2 cup of broccoli
5 potatoes
1.5 L of boiled water
salt
pepper
vegetable oil

Slice mushrooms, chop onion, cut carrots and broccoli into pieces. Peel potatoes. Add them to the pot together with water. Add salt and pepper as much as you like. Boil all for about 15 minutes. Take out mushrooms, carrots and broccoli. Blend them. Let potatoes cook 10-15 more minutes. Meanwhile, fry onion in a pan with vegetable oil. Remove potatoes and mash in a separate pot. Add blended veggies, onion and broth. Mix all and simmer for 5 more minutes. Stir occasionally.
Before serving, garnish with chopped parsley and croutons.

Enjoy!

Instagram: https://www.instagram.com/whatscooking_z
Pinterest: https://www.pinterest.com/bzetzet/food
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=WD_6HpiDAPc&list=PL6PRqeT2l0gE53X3AM3wHI0xadDoDyIX9
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ингредиенты:
425 гр грибов
1/4 часть большой луковицы
2 небольшие моркови
675 гр брокколи
5 средних картофелин
1 5 литра горячей воды
соль
перец
растительное масло

Очищаем от кожуры картофель. Нарезаем лук и грибы. Делим на куски брокколи и морковь. Добавляем все овощи в кастрюлю вместе с водой. Солим и перчим. Варим 15 минут. Достаем грибы, морковь и брокколи. Пропускаем через блендер. Довариваем картофель 10-15 минут. Перекладываем в отдельную емкость и разминаем. Обжариваем лук в растительном масле на сковороде. Добавляем к пюре измельченные овощи, лук и бульон. Перемешиваем и даем повариться 5 минут на медленном огне, помешивая.
Перед подачей украшаем нарезанной петрушкой и сухариками

Приятного аппетита!
Категория
Супы
Комментариев нет.